MINA FILMER

Mina filmer ligger  uppdelade för de årtalen de filmades. Filmerna är tagna av mig och redigrade av mig själv, om det förekommer undantag i någon film så kommer detta att stå i de filmerna. Jag började filma mest för att jag ville på något sätt spara   upplevelsen och minnena  och även för att jag tyckte det fanns för lite fiskefilmer som kom här nere från Skåne. Det var också ett kul komplement till mitt fiske - och fotointresse och det gick bra att kombinera  dessa två intressen på ett vettigt sätt.


I nuläget har jag ingen utrustning att filma med och söker därför en sponsor som är villig att bekosta en kamera mot reklam.


Redigeringen gör jag i iMovie. Syftet med mina filmer är att jag vill visa hur fisket är här nere i Skåne.

Så se mina filmer, kommentera/betygsätt dem om ni vill. Kom med önskemål eller förslag på vad ni vill se.

Jag tjänar inget på varken filmerna eller hemsidan så alla bidrag är välkomna.

SPONSORER

SÖKES

Då kameran som jag normalt filmar med valde att sluta fungera under en fisketur så har jag inte kunnat komma ut med några nya filmer. Tillverkaren av min kamera väljer att sticka huvudet i sanden och säger att de inte kan fixa detta felet och att jag gärna får köpa en ny. Jag var väldigt nöjd fram till detta inträffade.. Aldrig mer en VIO POV.HD.


Om det finns någon som vill sponsra mig med en kamera typ GoPro Hero 3 Black Edition så vore jag oerhört tacksam för detta och  det kommer givetvis att synas i de  filmer som denna kameran används till (Powered by XXXXX).


Alla kostnader för att hålla forumet och filmerna igång bekostas av mig personligen och jag har dessvärre inte möjligheten att inom  den närmsta framtiden bekosta en ny kamera själv. Alla bidrag är välkomna. Kontakta mig på admin@fiskeforum.se
SPONSORER

SÖKES