internationella

Ägare  : BomBomVideo


Plats :  Danmark.


Beskrivning : Kajak i hård vind, alla fisketurer är ju inte en solskens-historia, men ibland måste man ge upp på grund av dåligt väder. BomBom har erkänt sig besgrad av vädret och trampar in mot lä. Att vara på sjön när vågorna börjar bli stora är en sak, men att vara på sjön i en kajak är en helt annan grej...

Ägare  : Streetfishing DK


Plats : Köpenhamn, Danmark.


Beskrivning : Gädda inne i city? Är det möjligt?

Ja uppenbarligen, kolla in denna filmen som en ung kille i Köpenhamn har gjort. När jag såg att han kastade en wobbler inne i city var min enda tanke "good luck with that son"...  men grabben har koll...


Han fick fisk  "and then some".

Ägare : RUDYAKAHALIBU77


Plats : San Francisco, USA.


Beskrivning : Grym kajakfiskefilm från San Francicsos bukt. Från en Hobie Kayak  Island Adventure fiskar denna killen efter hälleflunda. Han har flera filmer som ligger ute, kika på dem.

Ägare : Josh Holmes


Plats : Australien


Beskrivning : Josh gör underbara kajakfiske filmer, det är en upplevelse att se dessa och se fiskarna som han fångar. Om du är intresserad av kajakfiske måste du se hans filmer.


Att stöta på valar och hajar är inget främmande för Josh och hans kompisar när de är ute och fiskar.


Ägare : Tyonthefly


Plats : Corpus Christi, USA


Beskrivning : Ty Southerland gör mycket bra kajakfiskefilmer och fiskar för det mesta i den Mexikanska bukten, hemmahamnen är Corpus Christi, Texas.


Han och hans kompisar är inte rädda för att paddla långt ut från land för att fånga stora fiskar från deras kajaker.